Η ιστοσελίδαπρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που θα είναι λειτουργική και αποδοτική ώστε να δίνει τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης, προκειμένου να πειστεί και να γίνει πελάτης.

Η ιστοσελίδα κατασκευάζεται σε πλατφόρμα ανοικτού κώδικα wordpress. Σχεδιάζουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες, ιατρικές ιστοσελίδες, ξενοδοχειακές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες για ηλεκτρονικά καταστήματα, εταιρικές, ιστοσελίδες, ιστοσελίδες για πολιτικούς, αλλά και προσωπικές ιστοσελίδες.

Πριν ξεκινήσουμε να κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα, θα συζητήσουμε μαζί σας να γνωρίσουμε τις ανάγκες σας και να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι σας. Στη συνέχεια, ύστερα από στοχευμένη έρευνα, και αφού αναλύσουμε την παρουσία των ανταγωνιστών σας στο διαδίκτυο,  δημιουργούμε το προσωπικό σας διαδικτυακό business plan και digital marketing.

 

 

 

 

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας εκπαιδεύονται δωρεάν για τη διαχείριση της ιστοσελίδας τους (εάν το επιθυμούν) ή αναθέτουν σε εμάς την διαχείριση και υποστήριξη στους τομείς που επιλέγουν.

 

Το σημαντικότερο: Η iservices είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου που μπορούν να σας προσφέρουν καθετοποιημένες υπηρεσίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου προς όφελός σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας παραδίδουμε απλώς ένα website. Αλλά συζητούμε για τους επιχειρηματικούς ή προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις σας, ερευνούμε στο διαδίκτυο και σας προτείνουμε όλους τους τρόπους για τους επιτύχετε.

 

Μπορούμε επίσης να επιμεληθούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ή και να αναλάβουμε την συγγραφή των κειμένων που χρειάζεστε με την ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων της iservices. Σε κάθε περίπτωση λειτουργούμε ως Σύμβουλοί σας σε ότι αφορά την αξιοποίηση του διαδικτύου προς όφελός σας.