Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδα λειτουργική και οικονομική με άμεση παράδοση

 

Κατασκευή ιστοσελίδων

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Άμεσα και Οικονομικά

 

 Κατασκευή Ιστοσελίδων|Ιστοσελίδα Dynamicwebsites

 

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων για αύξηση των κερδών και απόκτηση νέων πελατών

Κατασκευή ιστοσελίδων που προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές (κινητά, laptops, tablets, ipod).

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress ή Joomla, δύο πολύ γνωστές πλατφόρμες ανοικτού κώδικα, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων και που προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές πλοήγησης, όπως laptop, κινητά, tablets κ.τ.λ

Κατασκευή Ιστοσελίδων με γρήγορο χρόνο φόρτωσης

Κατασκευή Ιστοσελίδων που φορτώνουν σε 1-2 δευτερόλεπτα. Η Google ανεβάζει σε καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδες που έχουν γρήγορο χρόνο φόρτωσης.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με εύκολη διαχείριση

Κατασκευή Ιστοσελίδων που θα μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας, ύστερα από εκπαίδευση διάρκειας 15 ημερών από την DynamicWebSites

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα

 1. Η εικαστική προσέγγιση, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εικόνα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας.
 2. Η πλοήγηση, η οποία θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες του site σας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν χωρίς να περιπλανώνται άσκοπα με αποτέλεσμα να αποχωρούν από το website σας.
 3. Η δομή των ιστοσελίδων, η οποία θα πρέπει να παρουσιάζει τις πληροφορίες με έναν εύχρηστο και λειτουργικό τρόπο που να ελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
 4. Ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης περιεχομένου από τον επιχειρηματία, η οποία δίνει την δυνατότητα να ανανεώνονται οι σελίδες όσο συχνά θέλει χωρίς αυτό να είναι κουραστικό και δίχως κάποιο κόστος συντήρησης, γι'αυτό έχουμε σχεδιάση ένα περιβάλλον διαχείρισης απλό και εύχρηστο.Έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, προσθέτοντας αλλάζοντας ή αφαιρώντας απεριόριστες σελίδες με φωτογραφίες, περιγραφές, αρχεία κτλ.
 5. Οι απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης είναι αναγκαίες να περιλαμβάνονται στο site, ώστε να σας φέρουν πιο κοντά στον υποψήφιο πελάτη. Όσο πιο ποιοτικό περιεχόμενο περιλαμβάνουν οι ιστοσελίδες σας τόσο πιο κοντά θα φτάνετε στον στόχο σας, να μετατρέπετε τον επισκέπτη σε πελάτη!

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στην DynamicWebsites:

 • Δίνουμε μεγάλο βάρος στο αισθητικό μέρος και στις λεπτομέρειες, καθώς ο προσεγμένος σχεδιασμός θα βοηθήσει τον επισκέπτη να ξεχωρίσει και να θυμάται το δικό σας website από τα υπόλοιπα.
 • Φροντίζουμε ώστε να υπάρχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στις κατηγορίες, καθώς και στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.
 • Ευδιάκριτη προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει.
 • Καθοδηγούμε τον πελάτη μέσα από μια σύντομη και απλή διαδικασία παραγγελίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
 • Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον εξ'ολοκλήρου στα ελληνικά, μπορείτε εύκολα και απλά να προσθέσετε κατηγορίες, προϊόντα και υπηρεσίες, να παρακολουθήσετε τις παραγγελίες σας, καθώς και τα στατιστικά επισκέψεων.
 • Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε τα e-shops που σχεδιάζουμε να βρίσκονται όσο το δυνατόν υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, ενώ παράλληλα τα "εξοπλίζουμε" με λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης.
 • Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αλλαγών, αναβαθμίσεων, καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο, ώστε τα webistes μας να είναι συμβατά με τις νέες τεχνολογίες.
 • Φιλοξενούμε όλες τις ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε σε ειδικά διαμορφωμένους ιδιόκτητους server, ώστε οι σελίδες να φορτώνουν σε μέσο χρόνο κάτω από 2 δεύτερα / ανά σελίδα, ενώ παράλληλα παρέχουμε υψηλή ασφάλεια.
 • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και λειτουργική υποστήριξη και μετά το τέλος της κατασκευής ιστοσελίδας.
 • Εκπαίδευση της διαχείρισης του website, προσθήκη προϊόντων - υπηρεσιών και κατηγοριών, παρακολούθηση παραγγελιών κτλ.
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής.
 • Φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να λειτουργεί αδιάκοπα και σωστά, εφ' όσον η φιλοξενία γίνεται σε δικούς μας server.
Προσοχή!!

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλά μια παρουσίαση της επιχείρησής σας, η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει στο website σας να λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και να πληροφορεί τους νέους πελάτες της εταιρείας σας συνεχώς σαν να είσαστε μονίμως ανοικτά. Το site σας μπορεί να πληροφορεί τους επισκέπτες σας, να μάθει τις ανάγκες τους, να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να κρατήσει τα στοιχεία τους όπως θα έκανε ένας ικανός πωλητής. Μια σωστή ιστοσελίδα πρέπει να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις όπως θα συνέβαινε αν προσλαμβάνατε έναν νέο υπάλληλο ή πωλητή.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ΑΜΕΣΑ

  

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

 

Αγίου Κωνσταντίνου 52

15124 Μαρούσι - Αθήνα

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr