ταχύτητα της ιστοσελίδας

Πως να αυξήσω την ταχύτητα της ιστοσελίδας μου;

Οι αργές ιστοσελίδες, τα σφάλματα λήξης χρονικού ορίου και οι ιστοσελίδες που δε λειτουργούν, είναι απογοητευτικές για τους χρήστες του διαδικτύου. Τέτοια σφάλματα στέλνουν τους επισκέπτες σας στους ανταγωνιστές σας.

Στα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας σας, το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης σε συνδυασμό με τον μικρό αριθμό σελίδων που επισκέπτονται ανά σύνδεση οι χρήστες, σημαίνουν χαμηλότερη ταξινόμηση της ιστοσελίδας σας στις αναζητήσεις.

Τσεκάρετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να ελέγξετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας και την ταχύτητά της στα κινητά με δωρεάν online εργαλεία.Αν θέλετε να κατατάσσεστε ψηλά στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, πρέπει να επιδιώξετε ένα σκορ 85% ή έστω 90%. 

Καταργήστε τα άχρηστα Plugins

Τα πρόσθετα ή αλλιώς plugins έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας, αλλά μπορούν και να επιβραδύνουν τη λειτουργία της. Αφαιρέστε ή αντικαταστήστε οτιδήποτε ελαχιστοποιεί τον χρόνο φόρτωσης.

Επιδιόρθωση “σπασμένων” links και κατάργηση των links που δεν κάνουν ανακατεύθυνση

Ελέγξτε τα links της ιστοσελίδας σας για να επιδιορθώσετε εκείνα που δε λειτουργούν. Ίσως πρόσφατα κάνατε κάποια ανακατασκευή ιστοσελίδας και μερικά links άλλαξαν με αποτέλεσμα να μην γίνεται ανακατεύθυνση συνδέσμων και οι πελάτες σας να βλέπουν errors 404.

Καθαρίστε τα γραφικά

Πολλά video και gifs μπορούν να επιβραδύνουν το χρόνο φόρτωσης. Σε αντίθεση οι μικρές φωτογραφίες σε μέγεθος και διαστάσεις και τα απλά γραφικά επιταχύνουν τη διαδικασία φόρτωσης.  Απλά διαγράψτε ό, τι δεν χρειάζεστε. Με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί σημαντικά το εύρος ζώνης (bandwidth) που απαιτείται για τη φόρτωση των σελίδων της ιστοσελίδας σας.

Διαχωρίστε τις σελίδες της ιστοσελίδας σας

Οι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας για ένα πράγμα κάθε φορά. Μπορεί όμως να μείνουν και για περισσότερο, αν οι σελίδες σας φορτώνουν γρήγορα. Αντί να γεμίζετε πολλές πληροφορίες και προϊόντα σε μια σελίδα, μπορείτε να μοιράσετε τα προϊόντα, τα post σας, τα ενημερωτικά videos ή τις οδηγίες/συχνές ερωτήσεις σε ξεχωριστές κατηγορίες και να δημιουργήσετε ένα μενού. Μια συνοπτική, στοχευμένη σελίδα θα ανοίγει πιο γρήγορα.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ΑΜΕΣΑ για να αυξήσουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας.

 

  Refresh Captcha  
  

 

Πηγή:https://www.weblb.net/web-hosting/pos-na-afksiso-tin-taxytita-tis-istoselidas-mou/

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

Αυλωνίτου 4 & Βασιλειάδου 1

13341 Άνω Λιόσια - Φυλή

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr