Σημαντική η Ιστοσελίδα για κάθε Επιχείρηση

 Δείτε 7 Λόγους για τους οποίους είναι Σημαντική η Ιστοσελίδα για κάθε Επιχείρηση. 

 

1. Οι πελάτες σας περιμένουν να σας βρουν στο διαδίκτυο.

Αυτός ο λόγος και από μόνος του αρκεί. Σκεφτείτε το!!! Θα εμπιστευόστασταν μια επιχείρηση που δεν έχει ιστοσελίδα ;

Εάν σήμερα δεν έχεις ιστοσελίδα, οι ψηφιακοί και ανυπόμονοι πελάτες σου θα ψάξουν αλλού.

2. Αποκτάτε Κοινωνική Αποδοχή.

90% των καταναλωτών ισχυρίζονται ότι οι online κριτικές επηρεάζουν την τελική τους απόφαση για να αγοράσουν κάποια υπηρεσία ή προϊόν.

Έχοντας λοιπόν κριτικές των πελατών στην ιστοσελίδα σας, βλέπουν σε αυτήν πόσο αξιόπιστοι είστε χωρίς να χρειαστεί να σας βρουν σε κάποιο social media. 

 

3. Δημιουργείτε το προφίλ της επιχείρησής σας.

Με την ιστοσελίδα, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα ιστορικό σχετικά με την επιχείρησή σας, το οποίο θα την παρουσιάζει στους μελλοντικούς πελάτες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

 

4. Οικονομική Λύση

Η απόκτηση μιας ιστοσελίδας είναι πολύ πιο οικονομική λύση από το να στέλνεται συνέχεια φυλλάδια με τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες σας στους πελάτες σας, καθώς αυτά ανανεώνονται συνέχεια!!!

 

5. Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας.

Η dynamicwebsites.gr, σας εγγυάται ότι, μετά την παράδοση της ιστοσελίδας σας, θα σας γίνει παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, ενώ  έχετε 3 μήνες δωρεάν υποστήριξη στην διαχείρηση της. Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις !

 

6. Όλοι οι ανταγωνιστές σας έχουν ιστοσελίδα

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το 92% των καταναλωτών, όταν θέλουν να αποκτήσουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν θα ψάξουν στην Google και όχι σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Αν λειπόν εμφανίζεστε στην Google, επειδή δεν έχετε ιστοσελίδα οι μελλοντικοί πελάτες θα στραφούν σε κάποιον ανταγωνιστή σας που βρίσκεται στο διαδίκτυο. 

 

7. Η Επιχείρησή σας είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα

Με την ιστοσελίδα, ο πελάτης σας μπορεί να σας βρει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας που θα σκεφτεί να αποκτήσει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν και να κάνει την αγορά του online ή να σας στείλει μήνυμα για κάποια υπηρεσία που τον ενδιαφέρει, ακόμα και όταν είστε κλειστά. Έτσι δεν χάνεται κανέναν πελάτη και αυξάνεται τις πωλήσεις σας.

 

Άρα είναι σημαντική η ιστοσελίδα για κάθε επιχείρηση γιατί είναι το μόνο μέσω που μπορεί να ανεβάσει τα κέρδη σας!!

 

Χρειάζεστε βοήθεια για την δική σας Ιστοσελίδα; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ΑΜΕΣΑ

 

  

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

 

Αυλωνίτου 4 & Βασιλειάδου 1

13341 Άνω Λιόσια - Φυλή

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr