Πειραματιστείτε με δημοσιεύσεις βίντεο στο Facebook

 

Τα βίντεο έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με το Facebook να επενδύει όλο και περισσότερο σε βίντεο με το Facebook Watch. Μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε όσον αφορά τα βίντεο σας στο Facebook είναι:

 

  • Διατηρήστε τα βίντεο σας σε περίπου ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα. Το κοινό σας έχει διάρκεια προσοχής περίπου 8 δευτερολέπτων (που είναι μικρότερο από ένα χρυσόψαρο) που σημαίνει ότι τα video σας πρέπει να είναι σύντομα και με νόημα.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα είναι τα πιο ελκυστικά. Παρόμοια με το YouTube και τις διαφημίσεις «πριν από το βίντεο», το Facebook άρχισε πρόσφατα να παρουσιάζει τις διαφημίσεις «κατά τη διάρκεια του βίντεο». Αυτό σημαίνει ότι η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διακοπεί από μια διαφήμιση μετά τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα. Αν θέλετε πραγματικά οι θεατές σας να παραμείνουν για να δουν το υπόλοιπο βίντεο, βεβαιωθείτε ότι τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα τους τραβούν την προσοχή.
  • Διατηρήστε θέματα που σχετίζονται με την εταιρεία σας. Μην δημιουργείτε και μην κοινοποιείτε βίντεο που δεν σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Αυτή η τελευταία τρέλα με τα viral βίντεο μπορεί να είναι αστεία, αλλά πρόκειται να ενισχύσει την επωνυμία σας; Εάν η απάντηση είναι όχι, μην το κάνετε.

 

Ρωτήστε μας για περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

 

Αυλωνίτου 4 & Βασιλειάδου 1

13341 Άνω Λιόσια - Φυλή

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr