Δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους αναρτήσεων εικόνων για να κάνετε μεγαλύτερη εντύπωση

 

Οι εικόνες του Facebook πρέπει να έχουν το σωστό μέγεθος για να έχουν τον μέγιστο αντίκτυπο στη αρχική του κοινού σας. Πρέπει να είναι 1200px έως 630px. Επίσης υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες στη σελίδα σας στο Facebook.

 

1) Άλμπουμ Facebook: Αυτά είναι τα παραδοσιακά άλμπουμ φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατηγοριοποιήσετε τις φωτογραφίες προϊόντων κ.λπ. Τα άλμπουμ του Facebook είναι υπέροχα όταν έχετε πολλές φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε τη σελίδα σας. Τα άλμπουμ τα διατηρούν ταξινομημένα και οργανωμένα, τα οποία διευκολύνουν τους χρήστες να το κοιτάξουν.

2) Δημοσιεύσεις πολλαπλών εικόνων: Πρόκειται για αυτόνομες αναρτήσεις που σας επιτρέπουν να ανεβάζετε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση αλλά δεν δημιουργεί άλμπουμ. Οι αναρτήσεις πολλών εικόνων είναι εξαιρετικές όταν έχετε μικρότερες ποσότητες φωτογραφιών για προσθήκη που δεν χρειάζεται απαραίτητα να κατηγοριοποιηθούν.

3) Δημοσιεύσεις Carousel Facebook: Οι αναρτήσεις Carousel είναι ακριβώς όπως οι αντίστοιχες διαφημίσεις τους στο γεγονός ότι μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε φωτογραφίες που συνδέονται με μια ιστοσελίδα και επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν κύλιση σε αυτές. Οι αναρτήσεις Carousel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επηρεάσετε τις εικόνες που συνδέονται επίσης με την ιστοσελίδα σας ή τη σελίδα προορισμού.

 

Ρωτήστε μας για περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

 

Αυλωνίτου 4 & Βασιλειάδου 1

13341 Άνω Λιόσια - Φυλή

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr